1 Followers
fotballdrakter1617

Billige Fotballdrakter på nett 2016/17,kjøpe draktsett fotball Barn med navn

Kjøpe Billige fotballdrakter med eget trykk 2016/2017,billige fotballdrakter Barn online med navn.

New Holland fotballdrakter avduket

Billige Nederland 2016 Fotballdrakt foreningen KNVB og sponsor Nike avduket den nye hjemme og borte fotball kits for Nederlands landslag på mandag. Pakkene i oransje og blått "" reflektere tradisjonelle nederlandske verdier ?? som mot, lederskap og lojalitet "", ifølge KNVB.

Det nye hjemmet skjorten er i oransje med stilige blå detaljer på kragen. Den har KNVB logo og striper på sidene, også i blått. "" Oranje "" er en ene ermet og ordet "" Leeuwen "" (løver på engelsk) på den andre. "" Nederland "" er på baksiden av kraven.

Buksene er i samme fargevalg som skjorta - oransje med en blå stripe Sokkene er blå med en oransje grafisk representasjon på kalven, som fremhever spillere fart og smidighet, ifølge fotballforbund ..

Landslaget vil ha de nye pakkene under kvalifiseringsrundene for fotball-VM 2018 i Russland.Billige Fotballdrakter til Barn Hjemmet kit vil bli slitt for første gang mot Frankrike på fredag ​​25 mars. Den bort kit vil bli slitt mot England på Wembley Stadium i London 29. mars. "