1 Followers
fotballdrakter1617

Billige Fotballdrakter på nett 2016/17,kjøpe draktsett fotball Barn med navn

Kjøpe Billige fotballdrakter med eget trykk 2016/2017,billige fotballdrakter Barn online med navn.

Lionel Messi sier han er tilbake til Argentina landslaget

Lionel Messi seg Kjøpe Argentina 2016 Fotballdrakt kommer tilbake til Argentina landslaget. Ifølge AFP har Messi enige om å gå tilbake på grunn av «kjærlighet» han har for sitt land.

Over helgen, Messi chattet med ny Argentina leder Edgardo Bauza, som var i Barcelona som laget spilte Sampdoria i en preseason kamp. Det ser ut til at convo gikk bra.

Messi kunngjorde han forlot landslaget i juni etter Argentina tapte Copa America finalen til Chile, den tredje rett sommer hvor laget tapte en cupfinale. Og vi kan kjøpe Billige Fotballdrakter Barn å støtte det!

"Mange ting gikk gjennom hodet mitt på natten av den siste og jeg ga alvorlige tanke på å slutte, men min kjærlighet til mitt land og denne skjorten er for stor," sa han fredag ​​i en pressemelding fra hans forvaltningsselskap, per AFP.

Bauza hadde sagt at han hadde ingen tvil om at Messi ville tilbake, men tilbake i snart er litt av en overraskelse for mange. Argentina vil spille Uruguay og Venezuela i begynnelsen av september i VM-kvalifiseringen.