1 Followers
fotballdrakter1617

Billige Fotballdrakter på nett 2016/17,kjøpe draktsett fotball Barn med navn

Kjøpe Billige fotballdrakter med eget trykk 2016/2017,billige fotballdrakter Barn online med navn.

2016-17 La Liga-teamet Forhåndsvisning Barcelona

Barcelonas mål vil være det samme som de er hver sesong: Vinn hver trofé de kan, med et særlig fokus på La Liga og Champions League. Når det er sagt, dette kan være litt av en overgangs sesong for katalanerne som Luis Suarez er nå 29, som er Lionel Messi. Andres Iniesta er 32 og kjøpe Barcelona Bortedrakt 2016/17.

Selv Ivan Rakitic, ofte tenkt på som et yngre medlem av kjernen i Luis Enriques Barcelona, ​​er 28. Vi kan trolig forvente et år eller to av peak Messi og Suarez, men vinduet er endelig begynner å krympe. Når du kombinerer deres økende alder med den enorme økonomiske belastningen med å holde Messi, Suarez og Neymar på bøkene, er det fullt mulig at dette kan være MSN siste sjanse til å vinne en Champions League, samt en andre diskant siden 2009.

Har du lyst til å kjøpe Fotballdrakter Barn for dine barn? Igjen, bør det ikke være noe som er for revolusjonerende her. Barcelona fortsatt liker å spille besittelse fotball, tålmodig bryte ned lag gjennom smart pasninger og bevegelse. De har selvfølgelig blitt litt mer direkte i henhold til Enrique som besittelse mester Xavi ble erstattet på midtbanen med mer direkte Rakitic og tre foran så en stor oppgradering med tillegg av Neymar og Suarez.