1 Followers
fotballdrakter1617

Billige Fotballdrakter på nett 2016/17,kjøpe draktsett fotball Barn med navn

Kjøpe Billige fotballdrakter med eget trykk 2016/2017,billige fotballdrakter Barn online med navn.

Barcelona 30 millioner til å kjøpe Macys benk

Etter en sommer med svingene, Barca endelig sluttført i overgangsmarkedet, en spiss, det vil si fra Paco Valencia, mens på samme tid, ble den tidligere Barcelona-spissen tenåring Munir sendt på lån Valencia, Barcelona, ​​?? men tilbrakte 30 millioner euro Paco Bimunier sikkert være mer egnet for Barcelonas fjerde spiss det? Har du lyst til å kjøpe Barcelona Tredjedrakt 16/17 å vise din kjærlighet for fotball?

Selv om Barca, Alda - Turan og Munir er som lagets fjerde spiss, men Enrique fortsatt ønsker å kjøpe en spiss i overgangsmarkedet, som MSN erstatning, men enten Nuoli Tuo, Bi Aituo Gameiro har fortsatt den endelige pass og Barcelona. Barcelona endelig å se på kroppen Paco Valencia klubbpresident har offentlig erklært at: "Vi ønsker ikke å selge Paco." Men til slutt Paco fortsatt i sin 23 årsdag med 30 millioner pris for å bli med Barcelona.

Paco sluttet Barcelona i de foregående spillene, så mange støtte Munir resultat har Barcelona er veldig godt fornøyd. I den spanske supercupen, to spill Munir scoret tre mål, og viser en god konkurransedyktig stat. I forrige sesongs Kongens Cup, hadde Munir scoret fem mål, og ble toppscorer i Copa del Rey. Men Enrique ga ikke Mounir fullstendig tillit, de to første rundene i La Liga, Munir lekte muligheter, og til slutt kom til Valencia på lån, og hans buyout klausul er bare på 12 millioner euro. Dette Valencia er utvilsomt plukke opp et røverkjøp.

Paco og Mounir kan tjene som en ving og midtstilling, uavhengig av MSN i et hvilket som helst av dem en skade, kan de erstatte utseende. Og sammenlignet med Paco, 21-åringen Mounir være yngre, men han kom fra La Masia å bli mer kjent med Barcelona spillestil, men også med spillerne i Barcelona med mer forståelse. På dette punktet, for å virkelig Paco inn i Barcelona-systemet i det siste, er det fortsatt en lang vei å gå. La oss kjøpe Fotballdrakt Med Eget Navn å støtte flott team!