1 Followers
fotballdrakter1617

Billige Fotballdrakter på nett 2016/17,kjøpe draktsett fotball Barn med navn

Kjøpe Billige fotballdrakter med eget trykk 2016/2017,billige fotballdrakter Barn online med navn.

Manchester City 16/17 bort skjorte og NIKE løslatt

Manchester City og Nike har lansert en 2016-17 sesongen, og fet Jersey.Manchester City fotballdrakt 2016/17 er Almeida svart med røde detaljer og gule blink.

Arbeideren bier: en titt på Manchester City i det siste og Manchester berømte ikoner inspirert svart og rød drakt.

Insekter har vært siden begynnelsen av det nittende århundre, synonymt med Manchester United. Når det først ble brukt til å symbolisere den raske veksten av byen under den industrielle revolusjon. Siden 1842 Manchester byvåpenet holdt syv arbeideren bier og insekter kan overvurdere byens bygninger, broer, lyskasser, og det kan sees i rådhuset gulvmosaikk.

Som et nikk til fargen på iøynefallende stripete bee, New Jersey unike svart kropp og røde skuldre og ermer dekorert med levende gule detaljer. Hele suiten ekliptikken, er det mest slående en skjorte og shorts, og Nike Swoosh logo Etihad klubben crest.

Klubbens crest, ny for 2016-17 og først omtalt i den nylig avslørte at hjem jersey, re-imagined i gult og svart road jersey - med fargevalget fremkaller arbeideren bier, og merket udødelig andre ikoniske symboler, inkludert Manchester, Lancashire og Manchester handel skips røde roser. La oss kjøpe Billige fotballdrakter for våre barn!

Manchester City fotballdrakt 2016/17