1 Followers
fotballdrakter1617

Billige Fotballdrakter på nett 2016/17,kjøpe draktsett fotball Barn med navn

Kjøpe Billige fotballdrakter med eget trykk 2016/2017,billige fotballdrakter Barn online med navn.

New MANCHESTER CITY HOME KIT 2016-17 på salg

New Manchester City Hjemmedrakt 2016/17 er på salg! Innlemming Manchester skipet, tre elver og rød rose av Lancashire, ble det nye skiltet utformet som et moderne original. For første gang, det inkluderer også Manchester Citys fundament år, 1894.

Befitting Guardiola berømte oppmerksomhet på detaljer, inkorporerer klubbens nye kamp og trening klær cutting-edge Nike AeroSwift teknologi utviklet for å forbedre mobilitet, redusere vekt og redusere distraksjoner som hindrer ytelse.

Det nye hjemmet kit kombinerer klubbens tradisjonelle byen blå med mørkere blå detaljer som tar sine signaler fra fargen på den nye crest tekst og trim. Dette representerer en estetisk oppdatering for en klubb som er sementere seg blant Europas elite.

To hyllester til klubben er også strikket i design: ordet "by" Billige fotballdrakter på baksiden av kragen, og på innsiden av mansjettene, "Est 1894" -funksjonen som en påminnelse om klubbens etasjer historie og referanse til det nye skiltet. Vår butikk-www.fotballfannw.com er den beste butikken for å få høy kvalitet MANCHESTER CITY HOME KIT 2016-17!

Manchester City Hjemmedrakt 2016/17