1 Followers
fotballdrakter1617

Billige Fotballdrakter på nett 2016/17,kjøpe draktsett fotball Barn med navn

Kjøpe Billige fotballdrakter med eget trykk 2016/2017,billige fotballdrakter Barn online med navn.

Atletico Madrid satt for fremtiden

På forsiden av det, ser det ut som om de Rojiblancos 'gjeldende mal is Allerede mer enn klar for hva som skal følge, og som er dokumentert av det faktum Simeone som kunne Allerede justere en start XI full av spillere 25 og under.Bizarrely, Antoine Griezmann og Stefan Savic ville spørre veteraner fra denne gruppen, som setter opp i en 4-4-2 konvensjonell. I mål ville be den nåværende førstevalget Jan Oblak.Welcome til verdens ledende Soccer Jerseys 2016/2017 forhandler! Shoppe rundt for Billige Fotballdrakter 2016/2017, fotball sokker, fotball caps og mye mer-butikken på utrolige priser for hver idrett sesong!

Til tross for at bare 21 år gammel, har den slovenske alreadyloggedin prøvene hans kvalitet mellom stengene. Forrige sesong, hans rekord på bare 18 mål sluppet inn 38 kamper gjorde ham til den mest imponerende noensinne vinner av den prestisjetunge prisen Zamora, og gitt Atleti defensiv soliditet, vil mer sikkert follow.At ryggen, en ungdommelig defensiv kvartett av? Ime Vrsaljko, Lucas Hernandez, Stefan Savic og Jose Gimenez har stort potensial for fremtiden, men overpriset reell verdi i dag, som deres individuelle prestasjoner har tjent til å vise.

Opp foran, er Antoine Griezmann bare 25 år gammel og alreadyloggedin lederen av Rojiblanco angrepet. Simeone har klart å tappe helt inn i franskmannens enormt potensial, som har sett ham terrorisere forsvar i angrep, og overpriset Bidra til defensiv workwith regularity.Get over til vår nettbutikk nå og plukke opp vår lavt priset Atletico Madrid Fotballdrakt Langermet 2016/2017 for å få deg gjennom den nye sesongen på en Fotballfannw.com!