1 Followers
fotballdrakter1617

Billige Fotballdrakter på nett 2016/17,kjøpe draktsett fotball Barn med navn

Kjøpe Billige fotballdrakter med eget trykk 2016/2017,billige fotballdrakter Barn online med navn.

Pep Guardiola vet å slå Lionel Messi

Pep Guardiola vet hva det tar å stoppe Barcelona og Lionel Messi, ifølge Manchester Citys midtbanespiller Ilkay Gundogan. Guardiola tilbake til Camp Nou for første gang som rådmann fire år etter å ha ledet Barca til tre La Liga-titler og to Champions League i sine fire sesonger there.Cheap Soccer Jerseys 2016/2017 fra de beste nettbutikken. Få gode priser og tilbud på levering ved å bestille Lionel Messi fotballdrakt til barn 2016/2017 online i dag!

Men Gundogan, som skal spille på Camp Nou for første gang, sier treneren til katalansk vet hvordan å forberede sin side for en tøff sammenstøt med de spanske mesterne.

"Jeg tror dette vil være den største utfordringen, ja. De vil definitivt være det beste laget vi har møtt så langt," den tyske internasjonale journalister.

"Jeg har ikke spilt mot dem før, men vi vet alle at de har spillere i verdensklasse og kanskje verdens beste spiller Lionel Messi.

"Away, vil det være spesielt tøff, en utfordring, men jeg kan si at vi er definitivt ikke redd. Vi er nysgjerrige og vil ha denne erfaringen og ønsker å spille på stadion mot dette laget. Det vil ikke være en test, men spennende for oss.

"Det er et stort pluss for oss kjenner dem. Han kjenner klubben, klubben, stadion og han vet Messi.All den nye Soccer Jerseys 2016/2017 på ett sted. Lett å bla gjennom og kjøpe din Billige fotballdrakter barn.